EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

 MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Nehézség, konfliktus, életvezetési válság, kiégés, stressz, szorongás, tanácstalanság, magányosság, párkapcsolati problémák, erotika és szexualitás, nőiségben és férfiasságban való elakadások, munka és hivatás kérdései, gyermekkorral járó problémák, életközépi vagy időskori válság, gyászfeldolgozás… stb.

SZÍNHÁZTERÁPIA


Nézd meg, mi zajlik most az életed színpadán!

Lássunk rá együtt a probléma vagy elakadás gyökerére! 

A színházterápiás egyéni konzultáción segítő beszélgetés módszerével, valamint improvizatív dramatikus színházi technikákkal dolgozunk. Ezen kívül használunk sok féle kreatív művészeti eszközt; rajz, írás, hangok, mozdulatok, szimbólumok, tárgyjátékok… stb.

Egy olyan teret hozunk létre, ahol könnyedén, játékos eszközök és módszerek segítségével fejleszthetjük önmagunkat. Itt minden tisztán megmutatkozik, és csodálatos átalakulások történnek. A színházi teret egy különleges varázsszőnyeg biztosítja, melyen csodálatos átalakulások történnek. A foglalkozás során ráláthatunk az életünket és működésünket meghatározó hatóerőkre, energiamintázatokra, melyek révén mélyebb szintű megértés, feloldás és tartós átalakulás jöhet létre. A válaszokat mi önmagunk fogjuk felismerni, melyeket a színház mágikus tere fog megmutatni számunkra.

Milyen a Te színpadod? Mi van jelen rajta? Mi hatja át? Mi működteti? Milyen visszatérő minták ismétlődnek? Hol van áramlás, és hol vannak elakadások? Mi hiányzik, és miből van igazán bőség? Hogyan érzed magad a szerepeidben? És hogy tetszik a darab? Lehetne mit alakítani rajta?

A színház játék. Nem kifejezetten terápia, de terápiás hatású is lehet. Itt nem kell eljátszani semmit, hanem különböző helyzetek átélésén keresztül fedezhetjük fel önmagunkat, egymást, emberi kapcsolatainkat és élethelyzeteinket. Megismerhetünk új megoldásokat. Kísérletezhetünk és kitágíthatjuk a lehetőségeink határait, kibontakoztathatjuk mindazt, ami bennünk rejlik.

A konzultáció segíthet az “ÉN-ERŐ” felébresztésében, arra, hogy képessé válj a nehézségeidet és elakadásaidat a saját erődből megoldani.

Sutka Balázs Egunolin

önismereti mentor

színész, rendező, játékmester
színházterápiás és mentálhigiénés szakember

Hiszem, hogy valódi önmagunk megismerése által kibonthatjuk szárnyainkat és felemelkedhetünk.

Hiszek a fejlődésben, a játék gyógyító és átalakító erejében.

Hiszem és élem a kreativitást, mert ebben rejlik az a kincs, ami átsegít minden próbatételen.

Hiszek Benned, mert minden kincs ott rejlik benned!

Tudnivalók a konzultációról

A konzultáció alapvetően személyesen zajlik a Hovatovább Kikötőben, vagy megbeszélés szerint más helyszínen is lehetséges. Szükség szerint, nagyobb távolság esetén online formában is működhet, bár az élő foglalkozás hatékonyabb tud lenni.

A jelentkezéshez előzetes REGISZTRÁCIÓ szükséges, ami 5.000 Ft befizetésével lehetséges.

cím: Hovatovább Kikötő 1063 Budapest, Szív utca 33. 2.em. 1/A (kapucsengő: 25) Térkép

Jöhetsz egyedül, pároddal, vagy olyan személlyel, akivel valamilyen nehézséged vagy konfliktusod van. Lehetőség van kiscsoportos foglalkozásra is.

Szakembereink

A Hovatovább Kikötő segítő szakemberei önálló vállalkozóként működnek.

A konzultációk díját, helyszínét, feltételeit és módszertanát az érintett szakemberrel szükséges előre egyeztetni.

SZAKEMBEREINK

Részvételi díj

Egyéni konzultáció díjai:
60 perc – 15.000 Ft
90 perc – 20.000 Ft
120 perc – 25.000 Ft 

Pároknak, 2 személy részére:
90 perc – 30.000 Ft

Egyes konzultációk díja szakembertől függően eltérő lehet.

A jelentkezéshez előzetes REGISZTRÁCIÓ szükséges, ami 5.000 Ft befizetésével lehetséges.

A részvételi díj Hovatovább bérlettel is fizethető, maximum 15 egység (15.000 Ft) értékben. Új bérlet vásárlása esetén ajándék összeg jár.

Kiscsoportos konzultációk díját a létszám és az időtartam függvényében határozzuk meg.

Kedvezmény: lehetőség van kedvezőbb árat kérni, amennyiben nehézséget okoz számodra a díj megfizetése.

Lemondás

Az előre egyeztett időpontot megelőző 24 órában történő lemondás esetén a teljes konzultációs díjat felszámítjuk.

A befizetett 5.000 Ft-os regisztrációs díjat 24 órán túli lemondás esetén egy új egyeztetett időpontban, vagy más programunkon 3 hónapon belül felhasználhatod.