EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

 MIBEN SEGÍTHETÜNK?

Nehézség, konfliktus, életvezetési válság, kiégés, stressz, szorongás, tanácstalanság, magányosság, párkapcsolati problémák, erotika és szexualitás, nőiségben és férfiasságban való elakadások, munka és hivatás kérdései, gyermekkorral járó problémák, életközépi vagy időskori válság, gyászfeldolgozás… stb.

SZAKEMBEREINK

Az adott problémakör alapján a megfelelő szakembert fogjuk javasolni a konzultációra. 

pszichológus – szexuálpszichológus – mentálhigiénés szakember – egészségfejlesztő pedagógus – színházterápiás szakember – gestalt terapeuta – homeopata – lelkész – lelki gondozó – gyásztanácsadó – jógaoktató – tantra tréner – masszőr – shiatsu kezelő

SZÍNHÁZTERÁPIA


Nézd meg, mi zajlik most az életed színpadán!

Lássunk rá együtt a probléma vagy elakadás gyökerére! 

A színházterápiás egyéni konzultáción segítő beszélgetés módszerével, valamint improvizatív dramatikus színházi technikákkal dolgozunk. Ezen kívül használunk sok féle kreatív művészeti eszközt; rajz, írás, hangok, mozdulatok, szimbólumok, tárgyjátékok… stb.

Egy olyan teret hozunk létre, ahol könnyedén, játékos eszközök és módszerek segítségével fejleszthetjük önmagunkat. Itt minden tisztán megmutatkozik, és csodálatos átalakulások történnek. A színházi teret egy különleges varázsszőnyeg biztosítja, melyen csodálatos átalakulások történnek. A foglalkozás során ráláthatunk az életünket és működésünket meghatározó hatóerőkre, energiamintázatokra, melyek révén mélyebb szintű megértés, feloldás és tartós átalakulás jöhet létre. A válaszokat mi önmagunk fogjuk felismerni, melyeket a színház mágikus tere fog megmutatni számunkra.

Milyen a Te színpadod? Mi van jelen rajta? Mi hatja át? Mi működteti? Milyen visszatérő minták ismétlődnek? Hol van áramlás, és hol vannak elakadások? Mi hiányzik, és miből van igazán bőség? Hogyan érzed magad a szerepeidben? És hogy tetszik a darab? Lehetne mit alakítani rajta?

A színház játék. Nem kifejezetten terápia, de terápiás hatású is lehet. Itt nem kell eljátszani semmit, hanem különböző helyzetek átélésén keresztül fedezhetjük fel önmagunkat, egymást, emberi kapcsolatainkat és élethelyzeteinket. Megismerhetünk új megoldásokat. Kísérletezhetünk és kitágíthatjuk a lehetőségeink határait, kibontakoztathatjuk mindazt, ami bennünk rejlik.

A konzultáció segíthet az “ÉN-ERŐ” felébresztésében, arra, hogy képessé válj a nehézségeidet és elakadásaidat a saját erődből megoldani.

Sutka Balázs Egunolin

önismereti mentor

színész, rendező, játékmester
képződő mentálhigiénés szakember

Hiszem, hogy valódi önmagunk megismerése által kibonthatjuk szárnyainkat és felemelkedhetünk.

Hiszek a fejlődésben, a játék gyógyító és átalakító erejében.

Hiszem és élem a kreativitást, mert ebben rejlik az a kincs, ami átsegít minden próbatételen.

Hiszek Benned, mert minden kincs ott rejlik benned!

Tudnivalók a konzultációról

A konzultáció alapvetően személyesen zajlik a Hovatovább Kikötőben, vagy megbeszélés szerint más helyszínen is lehetséges. Szükség szerint, nagyobb távolság esetén online formában is működhet, bár az élő foglalkozás hatékonyabb tud lenni.

Időtartam kb. 2 óra (100-120 perc).

A részvételhez előzetes REGISZTRÁCIÓ szükséges, ami 5.000 Ft befizetésével lehetséges.

cím: Hovatovább Kikötő 1063 Budapest, Szív utca 33. 2.em. 1/A (kapucsengő: 25) Térkép

Jöhetsz egyedül, pároddal, vagy olyan személlyel, akivel valamilyen nehézséged vagy konfliktusod van. Lehetőség van kiscsoportos foglalkozásra is.

Részvételi díj

Javasolt díjak, 2 órás (100-120 perces) időtartamra:
Egyéni konzultáció: 20.000 Ft
Pároknak, 2 személy részére: 30.000 Ft

Egyes konzultációk díja szakembertől függően eltérő lehet.

A részvételi díj Hovatovább bérlettel is fizethető, maximum 15 egység (15.000 Ft) értékben. Új bérlet vásárlása esetén további kedvezmény jár!

Kiscsoportos konzultációk díját a létszám és az időtartam függvényében határozzuk meg.

Kedvezmény: lehetőség van kedvezőbb árat kérni, amennyiben nehézséget okoz számodra a díj megfizetése.

Lemondás

Kérjük, hogy a lemondási szándékodat legkésőbb 24 órával a konzultáció előtt jelezd, így a befizetett díj más alkalommal vagy más programunkon felhasználható 2 hónapon belül. 24 órán belüli lemondás esetén 5.000 Ft díjat számítunk fel, így a befizetett regisztrációs díjat már nem használhatod fel.

Köszönjük a megértést!