Hallgatag túra – túravezetők képzése – nyitott nap

Ha szereted az erdőt, a csendet és a játékos közösségi élményeket, akkor neked való a Hallgatag túra. 10 év alatt, több mint 80 túra valósult meg, ahol több száz résztvevő élte már át ezt a különleges erdei kalandot. Most Te is megismerheted a túravezetés rejtelmeit, csodáit és kihívásait.

December 9. szombat 9.00-16.00
Budai hegység, Nagykovácsi környéki erdő

Szeretnél Te is erdei túrákat szervezni? Érdekelnek hasznos tippek és tapasztalatok? Vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy egy kalandos hallgatag közösségi élményre?
Most itt a lehetőség!

Bükki Tamás Aila, író, fizikus (Ph.D), minősített jógaoktató, jógaterapeuta és zarándoklat vezető, a GAJATRI alapítója indította el az Erdőmeditáció oktató képzést, melynek keretében egy egész napos Hallgatag túrán is részt lehet venni december 9-én szombaton.

A túrát követő beszélgetés során megismerheted a túravezetők személyes tapasztalatait, valamint hasznos javaslatokat és inspirációkat kaphatsz, hogy Te is megtaláld a saját ösvényedet az erdők csodálatos világában.

A túravezetők képzésére megfelelő számú érdeklődő esetén további alkalmakat fogunk szervezni.

HALLGATAG TÚRA

2014 óta szervezünk csendes erdei kalandtúrákat, aminek a legfontosabb jellemzője, hogy nem beszélünk az egész út alatt, viszont a kommunikáció minden más formája megengedett.

A csend titokzatosan elmond mindent. (HAIR)

Az út során különböző páros és csoportos gyakorlatokat is végzünk, ami segíti a kapcsolatteremtést önmagunkkal, egymással és a természettel. A gyakorlatok elég különbözőek, vannak játékosak, kreatív alkotó jellegűek, meditatívak, közösségi élményt adóak, és olyanok is, amelyek kihívást jelenthetnek.

Ezen az utazáson nem a megtett kilométer, a szintkülönbség, vagy a cél elérése számít, hanem a szavakon túli különleges közösségi élmény átélése.

 

Szeretettel látunk!

Aila és Egunolin

TUDNIVALÓK

A résztvevői létszám korlátozott.

A túra közepes erősségű, hossza kb. 8-12 km, körülményektől függően, a szintkülönbség nem jelentős, viszont a túrán letérünk a kitaposott ösvényekről.

A túra várhatóan 15-16 óra körül fejeződik be, majd az utána következő beszélgetés kb. másfél órát vesz igénybe, melyet nagyon hideg idő esetén zárt, meleg helyen tartunk.

Felszerelés: időjárásnak megfelelő réteges ruházat és túracipő szükséges, valamint enni- és innivaló. Érdemes hozni valamit, amire le tudsz ülni, de nem foglal nagy helyet (pl. polifoam csík, nylon, kendő stb.).

Időjárás: a túrát mindig meg szoktuk tartani, mert ez az út minden körülmények között különleges élmény. Kisebb, szórványos esőzés esetén sem marad el túra, mert ez is a kaland része. Nagyobb, kiadós eső, vagy szélsőséges időjárási körülmények között a túra elmaradhat.

A túrán mindenki a saját felelőségére vesz részt.

TALÁLKOZÓ

A pontos találkozási helyszínt a túra előtt fogjuk elküldeni e-mailben a jelentkezőknek!

RÉSZVÉTELI DÍJ

15.000 Ft / fő
Bérlettel: 15 egység (0 Ft)

A befizetett díjból 5.000 Ft értékben egy fát ültettetek majd el utánad, hogy kompenzálhassuk az odautazás karbon lábnyomát. Egy gyönyörű, életerős fa fog növekedni az országban valahol a segítségeddel. Így az utaddal hozzájárulsz ahhoz is, hogy ez a Föld nevű bárka egy gyönyörű, élhető hely maradjon a gyermekeinknek, unokáinknak.

2023. szeptembere óta az adományaitokból eddig összesen 84 fát ültettünk el.

AKÁR 20.000 FT AJÁNDÉKBA!
Hovatovább bérlet többféle értékben is vásárolható, melyhez különböző mértékű ajándék összeget adunk. Például: 40.000 Ft értékű bérlet vásárlása esetén 10.000 Ft-ot, vagy 60.000 Ft esetén 20.000 Ft-ot. A bérlet a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel. További részletekért kattints!

BÉRLET VÁSÁRLÁS


Az árak, az időpontok, a helyszín és a tematika változtatásának jogát fenntartjuk!

LEMONDÁS: a megvásárolt belépők (a színházjegyekhez hasonlóan) nem visszaválthatóak és nem cserélhetők át későbbi időpontra, viszont másra szabadon átruházhatóak. Bérlettel történő részvétel esetén van lehetőség lemondásra, legkésőbb az esemény kezdete előtt 24 órával, ezt követően az esemény díját levonjuk a bérletről.

JELENTKEZÉS

Az esemény befejeződött.

Dátum

2023. dec. 09.
Lejárt!

időpont

09:00 - 16:00

Részvételi díj

15.000 Ft

Helyszín

Nagykovácsi

Szervező

Egunolin
Egunolin
Telefon
+36 30 902 9003
Email
htkikoto@gmail.com

SUTKA BALÁZS EGUNOLIN - Hovatovább Kikötő vezetője, színész, rendező, játékmester, önismereti mentor

Egyéb szervező

Bükki Tamás Aila
Bükki Tamás Aila
Telefon
+36 30 375 1960
Email
gajatrijoga@gmail.com
Honlap
https://gajatri.hu/