Hárem – “Színházterápiás” önismereti kurzus hölgyeknek

A női lét kibontakoztatása a színház varázslatos átalakító ereje által. Mély és játékos önismereti utazás csak hölgyeknek!

6 alkalmas kurzus, szerdánként 18.30-22.00
Időpontok:

2023. január 11. és 25.,
február 8. és 22.,
március 8. (nőnap) és 22.

Önkifejezés, önismeret és önfejlesztés dramatikus színházi eszközökkel.

Színházi dramatikus és más művészeti eszközök segítségével fedezzük fel a női lét csodáit. Egyéni, páros és csoportos gyakorlatokon keresztül megtapasztalhatod mindazon lehetőségeket, amelyeket a női sors tartogat számodra. Támogató közegben válaszokat és megoldásokat találhatsz életed kihívásokkal teli területeire, valamint megerősítéseket kaphatsz a saját értékeiddel és lehetőségeiddel kapcsolatban.

Itt kipróbálhatod magad különféle női szerepekben és helyzetgyakorlatokban, átélheted mindazt, ami ott rejlik benned: szűz, hősnő, szerető, anya, királyné, boszorkány, mágusnő… egy igazi kalandos játék vár, ami az egész életedet felpezsdítheti és átalakíthatja.

A kurzus során főként önismereti, családi és párkapcsolati témákkal, valamint a férfiakkal való viszony fejlesztésével foglalkozunk.

A színház egy varázslatos tér, ahol csodálatos átalakulások történnek. Egy izgalmas kalandra hívlak, ami egészen biztosan meg fog mozdítani valamit benned, és körülötted.

Ismerd meg a benned élő, ezerarcú Nő csodáit!

Szeretettel látlak:

Egunolin

résztvevők mondták

 • “Érzelmi és lelki feltöltődés.”
 • “Elfogadó női kör, elvárások nélkül.”
 • “Itt jól vagyok szeretve.”
 • “A női energiák összeadódnak. Közösség és egység élmény.”
 • “A Hárem azért jó, mert együtt vagyunk benne.”
 • “Álarcok nélküli őszinte megnyilvánulás.”
 • “Tiszta érintés megengedése.”
 • “Sokszínű nőiesség párosult önfeledtséggel és játékkal.”
 • “A női közeg támogató és megtartó erejét éltem át.”
 • “Őszinte, szabad létezés és elfogadó, befogadó megosztások és élmények.”
 • “Megnyugvást adott és tudatosságra való felhívást is kaptam, hogy szeressem magam, hogy csak a jóra gondoljak és legyek éber.”
 • “Egy női körben rálépni a nőiesség felé való belső kibontakozás ösvényére.”
 • “Határok átlépése. Tedd meg csináld! Légy önmagad!”
 • “Csodálatos embereket ismertem meg, magamat is beleértve.”

a program vezetője – Egunolin

Fontos előre tisztázni, hogy ez nem egy klasszikus női kör, hanem egy dramatikus jellegű gyakorlati foglalkozás, ami a női létben való kiteljesedés témájával foglalkozik.

Nem kívánok a nők számára előadást tartani, és tanácsokat sem szeretnék adni senkinek. A célom az, hogy segítsem a nők kibontakozását színházi, művészeti és önismereti gyakorlatok segítségével. Én feladatom az, hogy a (férfi) vezető szerepét töltsem be, valamint, hogy biztonságos és támogató légkört teremtsek nők számára, ahol egymást segítve határozott lépéseket tudnak tenni a női lényük kibontakozása felé. Időnként egy-egy színházi helyzetgyakorlatnál az “univerzális Férfi”, avagy a “benső férfi” szerepét töltöm be, mélységgel, bölcsességgel, humorral, szeretettel és intimitással.

A teljesség, amit mindannyian keresünk a női és a férfi oldal tökéletes egyensúlyából jön létre. Ezért is vágyunk a szerelemre, intimitásra és erotikára. Ahogyan a Jin-Jang ábra is mutatja a teljességhez szükség van a másik oldalra is. Ezen program olyan tantrikus alapelvek alapján jött létre, melyek segítik női és a férfi oldal tökéletes harmóniájának megteremtését.

Jin-Jang Matrica - eMAG.hu
Jin – Jang

Résztvevők visszajelzései:

“Egunolin egy olyan érzékenységgel megáldott férfi, aki nagy figyelemmel, tisztelettel és őszinte csodálattal  tart biztonságos teret a női körnek. Megélhettük vele, hogy bátran felébreszthetjük és kipróbálhatjuk bármilyen női aspektusunkat egy férfi jelenlétében, teljes biztonságban. Nagyon szép és megható volt, köszönjük!” (Laura)

“Valóban, talán szokatlan, hogy női kört férfi tart. Viszont éppen ez az erőssége is. Szükség van a férfi jelleg fizikai megjelenítésére, hogy jobban tudjunk azonosulni női princípiumainkkal. Zseniális ötlet, és te szuper érzékenységgel tudtad ezt nekünk képviselni.” (Zsuzsi)

“Egunolin, amikor te is részt vettél egy-egy játékban, olyan volt, mintha nekünk a saját férfi oldalunkat tükrözted volna. Megmutattad, hogy hol van bennünk még elakadás, sérülés és mi az, ami jól működik. Tanulságos volt. Egyszerre “láttam magam” kívülről és belülről is.” (Ágnes)

TUDNIVALÓK

Kiscsoportos foglalkozás, így a résztvevői létszám korlátozott, legfeljebb 12 fő vehet részt a kurzuson, minimális létszám 6 fő.

A részvétel nem kötött korhatárhoz, vagy testi adottságokhoz! A részvételhez nincs szükség színházi előképzettségre vagy tapasztalatra. Itt semmi sem kötelező, minden lehetőség, és rajtad múlik, hogyan veszel részt a folyamatban.

Ez a program személyiségfejlesztési célokat szolgál, nem helyettesít semmilyen egészségügyi ellátást, pszichoterápiát vagy gyógykezelést. Célközönsége 18 éven felüli, egészséges személyiség struktúrájú egyének.

Ha kérdésed van keress bátran a lenti elérhetőségeken!

Részvételi díj

6 alkalmas kurzus teljes díja:

35.000 Ft – 2022. december 24-ig történő regisztráció esetén (5.833 Ft/alkalom)
42.000 Ft (7.000 Ft/alkalom)

Hovatovább bérlettel 5.000 Ft ajándékba jár!
A bérlet 25.000 Ft-ba kerül, ami 30 db 1.000 Ft-os egységet tartalmaz (30.000 Ft értékben), amelyet 1 éven keresztül használhatsz fel bármely programunkon.
Bérlet vásárlás és részletes szabályok

(Egy programon egy bérletről legfeljebb 15 egység használható fel.)

Jelentkezés

A részvételhez előzetes REGISZTRÁCIÓ szükséges, ami 15.000 Ft befizetését jelenti, bankkártyával vagy átutalással (készpénzes befizetésre is van lehetőség, bármelyik OTP fiókban.)
Bérlettel történő részvétel esetén is a regisztrációs díj befizetése szükséges!

További “színházterápiás” alkalmak

Hárem
KURZUS
Csak HölgyeknekJan. 11., és 25. + 4 alkalom, kéthetente szerdánként
Férfi műhelyCsak Férfiaknakszervezés alatt
Önhibáztatás elengedéseÖnsanyargatás helyett önértékelésJan. 26. csüt. 18-22
Hétköznapi elmebajokA probléma a fejünkben van!Dec. 12. hétfő 18-22, Febr. 2. csüt. 18-22
Halogatás nélkülAktivizáld magad a cselekvésreDec. 8. csüt. 18-22
Munka vagy Hivatás?Nem találod a helyed a munka világában?Jan. 12. csüt. 18-22
Tiszta beszéd
KURZUS
A kommunikáció fejlesztéseDec. 10. szo. 9.30-16.00
Jan. 14. szo. 9.30-20.00
Egyéni konzultációSzemélyes témákkal egyedül vagy a pároddalIdőpont egyeztetéssel
 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Dátum

2023. jan. 11.

időpont

18:30 - 22:00

Részvételi díj

35.000 Ft (dec. 24-ig történő regisztráció esetén) utána 45.000 Ft
Hovatovább Kikötő

helyszín

Hovatovább Kikötő
Budapest, VI. ker. Szív utca 33. 2. em. 1/a

Légkondicionált közösségi tér

kategória
Sutka Balázs Egunolin

Szervező

Sutka Balázs Egunolin
Telefon
+36 30 902 9003
Email
htkikoto@gmail.com
Tovább a jegyvásárláshoz