Hárem – Színházterápiás műhely hölgyeknek

A női lét kibontakoztatása a színház varázslatos átalakító ereje által. Mély és játékos önismereti utazás csak hölgyeknek!

Az alkalmak nem egymásra épülnek, így bármelyik választott időpontra lehet jelentkezni.

2022. augusztus 20-21. szombat-vasárnap 9.30-tól kb. 19 óráig (2 egész napos hétvégi program)
2022. szeptember 24. szombat 9.30-tól kb. 19 óráig
2022. október 22. szombat 9.30-tól kb. 19 óráig

Helyszín: Hovatovább Kikötő – klimatizált közösségi tér

Augusztus 20-21-én két napos programot tartunk, melyet ketten fogunk vezetni:

Sarkadi Tünde – Sistership Circle© női kör vezető, transzformatív coach, homeopata.
Sutka Balázs Egunolin – színész, rendező, játékmester, tréner és önismereti mentor.

Szeretnéd energikus, élettel teli és ragyogó Nőnek érezni magad? Ha igen, akkor ez a program neked szól!

A színház és a női misztériumok eszközrendszerének segítségével felfedezheted női léted csodáit. Egyéni, páros és csoportos gyakorlatok segítségével megtapasztalhatod a női erő és életenergia működését és a létezés örömét. Megismerheted a nőiség ősi tanításait az energiaközpontok aktiválását és vitalizálását.

Kipróbálhatod magad különféle női szerepekben és helyzetgyakorlatokban, átélheted mindazt, ami ott rejlik benned: szűz, hősnő, szerető, anya, királyné, boszorkány, mágusnő…

Ismerd meg a benned élő, ezerarcú Nő csodáit!

Önkifejezés, önismeret és önfejlesztés dramatikus színházi eszközökkel.

A színház egy varázslatos tér, ahol csodálatos átalakulások történnek. Egy izgalmas kalandra hívunk, ami egészen biztosan meg fog mozdítani valamit benned, és körülötted.

Szeretettel látunk

Tünde és Egunolin

résztvevők mondták

 • “Érzelmi és lelki feltöltődés.”
 • “Elfogadó női kör, elvárások nélkül.”
 • “A női energiák összeadódnak. Közösség és egység élmény.”
 • “A Hárem azért jó, mert együtt vagyunk benne.”
 • “Álarcok nélküli őszinte megnyilvánulás.”
 • “Tiszta érintés megengedése.”
 • “Sokszínű nőiesség párosult önfeledtséggel és játékkal.”
 • “A női közeg támogató és megtartó erejét éltem át.”
 • “Őszinte, szabad létezés és elfogadó, befogadó megosztások és élmények.”
 • “Megnyugvást adott és tudatosságra való felhívást is kaptam, hogy szeressem magam, hogy csak a jóra gondoljak és legyek éber.”
 • “Egy női körben rálépni a nőiesség felé való belső kibontakozás ösvényére.”
 • “Határok átlépése. Tedd meg csináld! Légy önmagad!”
 • “Csodálatos embereket ismertem meg, magamat is beleértve.”

Rólunk

Tünde:
„Vezetek csoportokat és dolgozom egyénileg; kutatom a női életút fordulópontjait és archetipikus jellemzőit. Foglalkozom az ősi tanításokkal és a különböző terápiás
módszerekkel annak érdekében, hogy a nőiség feltárása és az önismeret élő és kézzelfogható valóság lehessen. Amikor nőkkel és női körben vagyok, megtapasztalom annak sokszínű arcát: az éltető erőt, a szeretet, az elfogadás, a megnyílás és a jelenlét átalakító erejét. Az a vágyam és célom, hogy a nők felismerjék a
bennük élő csodát, erőt és képességet, hogy az életük hiteles és autonóm vezetőivé válhassanak!”

Egunolin:
“Nem kívánok a nő létről előadást tartani, és tanácsokat sem szeretnék adni senkinek. A célom az, hogy segítsem a nők kibontakozását színházi, művészeti és önismereti gyakorlatok segítségével. Én feladatom az, hogy a (férfi) vezető szerepét töltsem be, valamint, hogy biztonságos és támogató légkört teremtsek nők számára, ahol egymást segítve határozott lépéseket tudnak tenni a női lényük kibontakozása felé. Időnként egy-egy színházi helyzetgyakorlatnál az “univerzális Férfi”, avagy a “benső férfi” szerepét töltöm be, mélységgel, bölcsességgel, humorral, szeretettel és intimitással.”

A teljesség, amit mindannyian keresünk a női és a férfi oldal tökéletes egyensúlyából jön létre. Ezért is vágyunk a szerelemre, intimitásra és erotikára. Ahogyan a Jin-Jang ábra is mutatja a teljességhez szükség van a másik oldalra is. Ezen program olyan tantrikus alapelvek alapján jött létre, melyek segítik női és a férfi oldal tökéletes harmóniájának megteremtését.

Jin-Jang Matrica - eMAG.hu
Jin – Jang

Résztvevők visszajelzései:

“Egunolin egy olyan érzékenységgel megáldott férfi, aki nagy figyelemmel, tisztelettel és őszinte csodálattal  tart biztonságos teret a női körnek. Megélhettük vele, hogy bátran felébreszthetjük és kipróbálhatjuk bármilyen női aspektusunkat egy férfi jelenlétében, teljes biztonságban. Nagyon szép és megható volt, köszönjük!” (Laura)

“Valóban, talán szokatlan, hogy női kört férfi tart. Viszont éppen ez az erőssége is. Szükség van a férfi jelleg fizikai megjelenítésére, hogy jobban tudjunk azonosulni női princípiumainkkal. Zseniális ötlet, és te szuper érzékenységgel tudtad ezt nekünk képviselni.” (Zsuzsi)

“Egunolin, amikor te is részt vettél egy-egy játékban, olyan volt, mintha nekünk a saját férfi oldalunkat tükrözted volna. Megmutattad, hogy hol van bennünk még elakadás, sérülés és mi az, ami jól működik. Tanulságos volt. Egyszerre “láttam magam” kívülről és belülről is.” (Ágnes)

TUDNIVALÓK

Ez nem egy klasszikus női kör, hanem színházterápiás foglalkozás, ami a női létben való kiteljesedés témájával foglalkozik.

Az alkalmak nem egymásra épülnek, így bármelyik időpontra lehet jelentkezni. Fontos, hogy jelentkezéskor add meg a választott időpontot!

A részvétel nem kötött korhatárhoz, vagy testi adottságokhoz! A részvételhez nincs szükség színházi előképzettségre vagy tapasztalatra. Nem klasszikus színházi készségeket fejlesztünk, nem kell szöveget tanulni, és semmit sem kell a hagyományos értelemben eljátszani. Ez a műfaj az átélésről és az improvizációról szól. Itt mindenki kipróbálhatja magát különféle szerepekben. Semmi sem kötelező, minden lehetőség, és rajtad múlik, hogyan veszel részt a folyamatban.

A résztvevői létszám korlátozott.

Ha kérdésed van keress bátran a lenti elérhetőségeken!

Részvételi díj

Augusztus 20-21. két napos hétvégi program:
EARY BIRD: augusztus 10-ig történő jelentkezés esetén 20.000 Ft-ba kerül, utána pedig 22.000 Ft a részvételi díj. Jelentkezéshez 10.000 Ft elővételben fizetendő.

10.000 Ft az őszi egész napos alkalmak díja.

Ha bérlettel fizetsz, akkor csak 8.333 Ft-ba kerül egy egész napos program, mert…

Hovatovább bérlettel 5.000 Ft ajándékba jár!
A bérlet 25.000 Ft-ba kerül, ami 30 db 1.000 Ft-os egységet tartalmaz (30.000 Ft értékben), amelyet 1 éven keresztül használhatsz fel bármely programunkon.
Bérlet vásárlás és részletes szabályok

A részvételhez előzetes ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS szükséges bankkártyával vagy átutalással (készpénzes befizetésre is van lehetőség, bármelyik OTP fiókban.)
Ha van érvényes bérleted, akkor REGISZTRÁLJ az eseményre!

Amennyiben nehézséget okoz számodra a részvételi díj megfizetése, akkor írj nekünk!

FONTOS: jegyvásárláskor add meg, hogy melyik időpontra jelentkezel, a számlázási adatok oldalon a további információk résznél.

Időpontok: augusztus 20-21. szo.-vas. (2 napos), szeptember 24. szo., október 22. szo.

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Dátum

2022. aug. 20. - 21.

időpont

09:30 - 19:00

JELENTKEZÉS

JEGYVÁSÁRLÁS
Hovatovább Kikötő

helyszín

Hovatovább Kikötő
Budapest, VI. ker. Szív utca 33. 2. em. 1/a

Légkondicionált közösségi tér

kategória
Sutka Balázs Egunolin

Szervező

Sutka Balázs Egunolin
Telefon
+36 30 902 9003
Email
htkikoto@gmail.com
JEGYVÁSÁRLÁS