Hárem – “Színházterápiás” önismereti kurzus hölgyeknek

A női lét kibontakoztatása a színház varázslatos átalakító ereje által. Mély és játékos önismereti utazás csak hölgyeknek!

Október 16-án még lehet csatlakozni az október elején elindul új HÁREM kurzushoz a hátralévő 5 alkalomra, melyet hétfő esténként tartunk. Időpontok:

Október 16. és 30.
November 6. és 20.
December 4.
hétfő esték 18.30-22.00

Figyelem, már csak pár szabad hely van!

Önkifejezés, önismeret és önfejlesztés dramatikus színházi eszközökkel.

Színházi dramatikus és más művészeti eszközök segítségével fedezzük fel a női lét csodáit. Egyéni, páros és csoportos gyakorlatokon keresztül megtapasztalhatod mindazon lehetőségeket, amelyeket a női sors tartogat számodra. Támogató közegben válaszokat és megoldásokat találhatsz életed kihívásokkal teli területeire, valamint megerősítéseket kaphatsz a saját értékeiddel és lehetőségeiddel kapcsolatban.

Itt kipróbálhatod magad különféle női szerepekben és helyzetgyakorlatokban, átélheted mindazt, ami ott rejlik benned: szűz, hősnő, szerető, anya, királyné, boszorkány, mágusnő… egy igazi kalandos játék vár, ami az egész életedet felpezsdítheti és átalakíthatja.

A kurzus során főként önismereti, családi és párkapcsolati témákkal, valamint a férfiakkal való viszony fejlesztésével foglalkozunk.

A színház egy varázslatos tér, ahol csodálatos átalakulások történnek. Egy izgalmas kalandra hívlak, ami egészen biztosan meg fog mozdítani valamit benned, és körülötted.

Ismerd meg a benned élő, ezerarcú Nő csodáit!

Szeretettel látlak:

Egunolin

résztvevők mondták

 • “Érzelmi és lelki feltöltődés.”
 • “Elfogadó női kör, elvárások nélkül.”
 • “Itt jól vagyok szeretve.”
 • “A női energiák összeadódnak. Közösség és egység élmény.”
 • “A Hárem azért jó, mert együtt vagyunk benne.”
 • “Álarcok nélküli őszinte megnyilvánulás.”
 • “Tiszta érintés megengedése.”
 • “Sokszínű nőiesség párosult önfeledtséggel és játékkal.”
 • “A női közeg támogató és megtartó erejét éltem át.”
 • “Őszinte, szabad létezés és elfogadó, befogadó megosztások és élmények.”
 • “Megnyugvást adott és tudatosságra való felhívást is kaptam, hogy szeressem magam, hogy csak a jóra gondoljak és legyek éber.”
 • “Egy női körben rálépni a nőiesség felé való belső kibontakozás ösvényére.”
 • “Határok átlépése. Tedd meg csináld! Légy önmagad!”
 • “Csodálatos embereket ismertem meg, magamat is beleértve.”

a program vezetője – Egunolin

Fontos előre tisztázni, hogy ez nem egy klasszikus női kör, hanem egy dramatikus jellegű gyakorlati foglalkozás, ami a női létben való kiteljesedés témájával foglalkozik. Női körben, melyet egy férfi vezet és tart fenn.

Nem kívánok a nők számára előadást tartani, és tanácsokat sem szeretnék adni senkinek. A célom az, hogy segítsem a nők kibontakozását színházi, művészeti és önismereti gyakorlatok segítségével. Én feladatom az, hogy a (férfi) vezető szerepét töltsem be, valamint, hogy biztonságos és támogató légkört teremtsek nők számára, ahol egymást segítve határozott lépéseket tudnak tenni a női lényük kibontakozása felé. Időnként egy-egy színházi helyzetgyakorlatnál az “univerzális Férfi”, avagy a “benső férfi” szerepét töltöm be, mélységgel, bölcsességgel, humorral, szeretettel és intimitással.

A teljesség, amit mindannyian keresünk a női és a férfi oldal tökéletes egyensúlyából jön létre. Ezért is vágyunk a szerelemre, intimitásra és erotikára. Ahogyan a Jin-Jang ábra is mutatja a teljességhez szükség van a másik oldalra is. Ezen program olyan tantrikus alapelvek alapján jött létre, melyek segítik női és a férfi oldal tökéletes harmóniájának megteremtését.

Jin-Jang Matrica - eMAG.hu
Jin – Jang

Résztvevők visszajelzései:

“Egunolin egy olyan érzékenységgel megáldott férfi, aki nagy figyelemmel, tisztelettel és őszinte csodálattal  tart biztonságos teret a női körnek. Megélhettük vele, hogy bátran felébreszthetjük és kipróbálhatjuk bármilyen női aspektusunkat egy férfi jelenlétében, teljes biztonságban. Nagyon szép és megható volt, köszönjük!” (Laura)

“Valóban, talán szokatlan, hogy női kört férfi tart. Viszont éppen ez az erőssége is. Szükség van a férfi jelleg fizikai megjelenítésére, hogy jobban tudjunk azonosulni női princípiumainkkal. Zseniális ötlet, és te szuper érzékenységgel tudtad ezt nekünk képviselni.” (Zsuzsi)

“Egunolin, amikor te is részt vettél egy-egy játékban, olyan volt, mintha nekünk a saját férfi oldalunkat tükrözted volna. Megmutattad, hogy hol van bennünk még elakadás, sérülés és mi az, ami jól működik. Tanulságos volt. Egyszerre “láttam magam” kívülről és belülről is.” (Ágnes)

TUDNIVALÓK

Kiscsoportos foglalkozás, így a résztvevői létszám korlátozott, legfeljebb 12 fő vehet részt a kurzuson, minimális létszám 6 fő.

A részvétel nem kötött korhatárhoz, vagy testi adottságokhoz! A részvételhez nincs szükség színházi előképzettségre vagy tapasztalatra. Itt semmi sem kötelező, minden lehetőség, és rajtad múlik, hogyan veszel részt a folyamatban.

Ha kérdésed van keress bátran a lenti elérhetőségeken!

Részvételi díj

5 alkalom díja: 42.000 Ft

Hovatovább bérlet vásárlása esetén 7.000 Ft (7 egység) ajándékba jár!
A bérlet 33.000 Ft-ba kerül, ami 40.000 Ft értékű (40 db 1.000 Ft-os) egységet tartalmaz, amelyet a vásárlástól számított 1 éven keresztül használhatsz fel bármely programunkon.
ÚJ BÉRLET VÁSÁRLÁS

Az árak, az időpontok, a helyszín és a tematika változtatásának jogát fenntartjuk!

Ezen a programon egy bérletről legfeljebb 20 egység, azaz 20.000 Ft használható fel!

Jelentkezés

A részvételhez 20.000 Ft előre fizetendő, bérletes részvétel esetén is, a fennmaradó díj a helyszínen készpénzben vagy átutalással teljesíthető.

További “színházterápiás” alkalmak

Színháztréning
KURZUS
Dramatikus színház, önkifejezés és önfejlesztésOktóber 28., november 26. és december 10.
Hárem
KURZUS
5 alkalmas kurzus, csak HölgyeknekOktóber 16-tól hétfő esténként 18.30-22.00
Férfi műhelyCsak Férfiaknakjelenleg nem tartunk ilyen programot
Önhibáztatás elengedéseÖnsanyargatás helyett önértékelésOktóber 26. csütörtök 18.00-22.00
Magány oldásaNe kínozzon tovább a magány!Október 7. szombat 9.00-15.00
Hétköznapi elmebajokA probléma a fejünkben van!szervezés alatt
Halogatás nélkülAktivizáld magad a cselekvésreszervezés alatt
Munka vagy Hivatás?Nem találod a helyed a munka világában?Október 4. szerda 9.30-18.00. November 15. szerda 9.30-18.00
Tiszta beszéd
KURZUS
6 alkalmas kurzus, a kommunikáció fejlesztéséértszervezés alatt
Egyéni konzultációSzemélyes témákkal egyedül vagy a pároddalIdőpont egyeztetéssel

JEGYVÁSÁRLÁS

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

 • 1Jegy kiválasztása
 • 2Résztvevők
 • 3Fizetés
 • 4Megerősítés
Regisztráció a kurzusra
20.000 Ft - regisztráció a kurzusra
Elérhető Jegyek: 3

A teljes díjból előre fizetendő 20.000 Ft (bérletes részvétel esetén is), a fennmaradó díj a helyszínen készpénzben vagy utalással teljesíthető.

A "Regisztráció a kurzusra" jegy néhány időpontra már elfogyott. Megpróbálhatsz egy másik jegyet vagy egy másik időpontot foglalni.
Regisztráció és új bérlet vásárlás
Regisztráció 20.000 Ft + Bérlet 33.000 Ft
Elérhető Jegyek: 3

Előzetes regisztráció 20.000 Ft A bérlet 33.000 Ft-ba kerül, ami 40 darab 1.000 Ft-os egységet tartalmaz, így összesen 40.000 Ft használható fel a vásárlástól számított 1 éves időtartam alatt. Tehát 7.000 Ft AJÁNDÉKBA JÁR! További részletek: Rólunk / Hovatovább Bérlet menüpont. A regisztráció a kurzusra 20.000 Ft, a bérletről 20 egység (20.000 Ft) levonásra kerül, és még további 2.000 Ft fizetendő a helyszínen.

A "Regisztráció és új bérlet vásárlás" jegy néhány időpontra már elfogyott. Megpróbálhatsz egy másik jegyet vagy egy másik időpontot foglalni.
Összesen: 0

Dátum

2023. okt. 16.

időpont

18:30 - 22:00

Részvételi díj

42.000 Ft
Hovatovább Kikötő

Helyszín

Hovatovább Kikötő
Budapest, VI. ker. Szív utca 33. 2. em. 1/a

Légkondicionált közösségi tér

Sutka Balázs Egunolin

Szervező

Sutka Balázs Egunolin
Telefon
+36 30 902 9003
Email
htkikoto@gmail.com
JEGYVÁSÁRLÁS