Naplemente séta Hölgyeknek 50+ (ingyenes)

Tarts velünk, fürödjünk meg együtt a Nap tápláló erejében, nyerjünk belőle inspirációkat, gondolatokat és új színeket a nőiségünk számára! A naplemente sétákra az önmagukban és életükben megerősödni vágyó, és az új megélésekre, megértésekre nyitott ötven feletti Hölgyeket várjuk.

Időpontok:
Július 23. kedd 18.30-21.30
Augusztus 6. kedd 18.30-21.30
Helyszín: Normafa

A világosságból a sötétség felé tartunk, a fények, az elcsituló hangok és a csend irányába. Jó esélyünk van megérkezni a jelenlét állapotába, ahol olyan dolgokat észlelhetünk, hallhatunk, láthatunk, érezhetünk meg, amelyekre a világosban, nappali tudatállapotban ritkán vagyunk figyelmesek.

Ha nem lenne Nap, nem lenne élet sem. Megszoktuk, hogy van. Hogy felébred minden reggel, végig járja útját, és lenyugszik. Süt, boldogra, boldogtalanra, nem tesz különbséget. Megvilágít, átjár, melegít, simogat, éget, fényessé teszi lelket. Az élet forrása. Te és én sem lennénk nélküle.

“Csodálatos, mit művelhet egyetlen napsugár az emberi lélekkel.” (Dosztojevszkij) 

Vajon, mit tesz a napsugár a lelkünkkel?
Mit tesz a tieddel és az enyémmel?
Tapasztaljuk meg együtt!

Másmilyen a napfelkelte, a delelő nap és a naplemente ereje. Máshogy ragyog, másmilyen színekkel festi meg az eget, a környezetet és bennünket is, akik felé fordítjuk arcukat.

Mit tesz velünk egy naplemente séta? 
Új színeket hoz az életünkbe, átmelegíti a lelkünket, megnyugtat, elcsendesít és személyes üzenetet hozhat mindannyiunk számára!

Hamvas Béla szerint a női szépség egyetlen titka a Napban fürdés. Legyen az egy szerelmes férfi tekintete, vagy a Nap életet adó fénye.

A programot Czapp Enikő református teológus lelkész, lelkigondozó, mentálhigiénés szakember, homeopátiás- és gyásztanácsadó vezeti.

TUDNIVALÓK

Találkozó a Normafa környékén lesz 18.30-kor. A pontos helyszínt a jelentkezőknek küldjük el az esemény előtt 1-2 nappal. A program várhatóan 21.30–ig tart, a naplemente 20 óra után lesz. Esős idő esetén a program elmarad.

A sétán a belső megfigyelésen van a hangsúly. Nem kommunikálunk sokat. Elindulás előtt együtt ráhangolódunk az alkalomra, megosztjuk a kérdéseinket, vagy egy témát, amit hoztunk magunkkal. Az út alatt végig befelé figyelünk, a természet és a csend üzeneteit befogadva. A sétát megosztókörrel zárjuk.

A résztvevői létszám maximum 20 fő. Ha elfogytak a helyek, várólistára lehet jelentkezni.

Időjárásnak megfelelő ruházat és kényelmes lábbeli szükséges. Az este már hűvösebb lehet a természetben, érdemes erre is gondolni!

Eseményfotó: Pixabay

Részvétel ingyenes

Előzetes REGISZTRÁCIÓ szükséges! Amennyiben regisztrálsz és mégsem tudnál eljönni jelezd nekünk mielőbb, hogy esetleg más tudjon helyetted csatlakozni!
A program ingyenes, viszont ADOMÁNYOS HOZZÁJÁRULÁST szívesen fogadunk.

Regisztráció

SZABAD HELYEK: Lent látható a jegyek mellett az aktuális szabad helyek száma. Ha elfogytak a helyek, akkor csak várólistára tudsz jelentkezni, így ha lemondás történik, akkor tudsz csatlakozni a programhoz.
Várólistára jelentkezéshez írj nekünk!

Egy személy csak 1 helyet regisztrálhat. Minden résztvevőnek külön-külön szükséges bejelentkezni a programra!
Válaszd ki az időpontot, majd add meg az elérhetőségedet!

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

 • 1Jegy kiválasztása
 • 2Résztvevők
 • 3Fizetés
 • 4Megerősítés
REGISZTRÁCIÓ
INGYENES PROGRAM
Elérhető Jegyek: 0

Egy személy csak 1 helyet regisztrálhat. Minden résztvevőnek külön-külön szükséges bejelentkezni a programra!

A "REGISZTRÁCIÓ" jegy néhány időpontra már elfogyott. Megpróbálhatsz egy másik jegyet vagy egy másik időpontot foglalni.
Összesen: 0

Dátum

2024. júl. 23.

időpont

18:30 - 21:30

Részvételi díj

INGYENES

Szervező

Enikő
Enikő
Telefon
+36 30 335 7689
Email
czappeni@gmail.com
Honlap
https://czappeniko.hu/

CZAPP ENIKŐ - református teológus lelkész, mentálhigiénés szakember, homeopátiás és gyásztanácsadó

JEGYVÁSÁRLÁS