Senior Hallgatag kalandtúra (50+)

50 év feletti korosztálynak, ismerkedés szavak nélkül, igazi közösségi túraélmény, játékos feladatokkal és kihívásokkal. Fontos, hogy a túra teljes ideje alatt nem beszélünk, de a kommunikáció minden más formája lehetséges.

“Nem csak a 20 éveseké a világ!”

2022. október 15. szombat 10 órától kb. 16-17 óráig
Dobogókő hegytető

Szavak nélkül sokkal mélyebb szinten lehet megismeri egymást, mert itt mindenki igazán önmagát adja. Sokkal többet árul el egy tekintet, egy mozdulat vagy egy érintés, mint sok száz szó. A szavakon túl még tisztább és élőbb kommunikáció alakul ki, ahol valódi kapcsolatok születhetnek meg. Ez a túra egy önismereti utazás is, ami számos értékes tapasztalatot hozhat számodra.

“Hallgass, láss, tapints, szagolj, figyelj, érezz!”

Fontos a hallgatás, hogy ne beszéljünk az egész úton, hanem nyíljunk meg mindenre, és használjuk minden érzékünket, mert itt a legapróbb részletnek is jelentősége lehet.

Az út során különböző páros és csoportos gyakorlatokat is végzünk, ami segíti a kapcsolatteremtést önmagunkkal, egymással és a természettel.

“Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.”

Ezen az utazáson nem a megtett kilométer, a szintkülönbség, vagy a cél elérése számít, hanem a szavakon túli őszinte és mély találkozások megtapasztalása.

Hogy kik lesznek az útitársaink ezt soha nem tudhatjuk előre, de az bizonyos, hogy az együttlét, az elmélyülés és a játékosság különös harmóniája jön létre a hallgatagság mögött, és egy valódi közösségi élmény.

Tarts velünk egy igazi kalandban!

Szeretettel látunk!

Egunolin

Tudnivalók

Ezt a túrát 50 feletti korosztály számára javasoljuk, felső korhatár nincs.

Fontos, hogy jó erőben legyél és bírd a gyaloglást, ami kb. 8-10 km távolságot jelent, a szintkülönbség nem jelentős, de azért nem sík terepen leszünk. A túrán letérünk a kitaposott ösvényekről is, így helyenként nehezen járható útszakaszra is lehet számítani. Ez nem teljesítménytúra, nem rohanunk és többször is tartunk pihenőt.

A résztvevők létszáma korlátozott, legfeljebb 16 fő vehet részt a túrán. A nők és férfiak egyenlő létszámát nem tudjuk garantálni.

Fontos, túrát teljes egészét beszéd nélkül tesszük meg, majd a program utolsó részében lesz lehetőség szóbeli ismerkedésre.

Érkezz időben, mert később nem lehet csatlakozni a túrához!

Szükséges felszerelés: esőkabát, enni- és innivaló. Érdemes hozni valamit, amire le tudsz ülni, de nem foglal nagy helyet (pl. kendő, polifoam csík).

Időjárás: a túrát általában mindig megtartjuk, mert ez az út minden időben különleges élmény. Szélsőséges időjárási körülmények között a túra elmaradhat, ilyen esetben a részvételi díj egy későbbi túrán, vagy más programunkon felhasználható.

A túrán mindenki a saját felelőségére vesz részt.
Ha bizonytalan vagy, hogy fogod-e bírni, akkor inkább egyeztessünk telefonon!

Találkozó

Dobogókő hegytetőn, a buszvégállomás mellett. Pontos helyszínről a túra előtt tájékoztatunk. A helyszínen a parkolás fizetős, de vannak díjmentes lehetőségek is.

RÉSZVÉTELI DÍJ

5.000 FtEARLY BIRD elővételben szeptember 30-ig, vagy bérlettel történő részvétel esetén
6.000 Ft – október 1-től

Hovatovább bérlettel +5.000 Ft ajándékba jár!
A bérlet 25.000 Ft-ba kerül, ami 30 db 1.000 Ft-os egységet tartalmaz (30.000 Ft értékben), amelyet 1 éven keresztül használhatsz fel bármely programunkon.
Bérlet vásárlás és részletes szabályok

JELENTKEZÉS

A részvételhez előzetes ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS szükséges bankkártyával vagy átutalással (készpénzes befizetésre is van lehetőség, bármelyik OTP fiókban.)
Ha van érvényes bérleted, akkor REGISZTRÁLJ az eseményre!

Amennyiben nehézséget okoz számodra a részvételi díj megfizetése, akkor írj nekünk!

SZABAD HELYEK a lenti jegyvásárlás gombra kattintva láthatóak, zöld színnel feltüntetve. Ha elfogytak a helyek, akkor csak várólistára tudsz jelentkezni, így ha lemondás történik, akkor lehet csatlakozni a túrához. Ha szeretnél jelentkezni várólistára, akkor írj nekünk!

(Fotó: Pixabay)

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Dátum

2022. okt. 15.

időpont

10:00 - 17:00

Részvételi díj

Elővételben 09.30-ig 5.000 Ft, utána 6.000 Ft

helyszín

Dobogókő hegytető
A pontos helyszínről később tájékoztatunk.
kategória
Sutka Balázs Egunolin

Szervező

Sutka Balázs Egunolin
Telefon
+36 30 902 9003
Email
htkikoto@gmail.com
Tovább a jelentkezéshez