HOVATOVÁBB BÉRLET

MIÉRT JÓ A BÉRLET?

 

7.000 Ft-ot ajándékba adunk hozzá

minden programunkon felhasználható

1 évig érvényes, a vásárlástól számítva

átruházható másra

adható ajándékba is

menő, ha bérleted van

 

A bérlet díja: 33.000 forint

melyhez + 7.000 Ft ajándékba jár

A bérlet 33.000 Ft-ba kerül, ami 40 darab 1.000 Ft-os egységet tartalmaz, így összesen 40.000 Ft használható a vásárlástól számított 1 éves időtartam alatt.

TUDNIVALÓK

Új bérlet vásárlása ezen az oldalon a BÉRLET VÁSÁRLÁS gombra kattintva lehetséges.

A megvásárolt bérletet az első személyes programon fogjuk átadni, vagy igény szerint postai úton küldjük el a megadott címre.

A bérletet mindenképpen hozd magaddal a programra, mert utólagos bemutatásra nincs lehetőség. Ha nincs nálad a  programon, akkor az alkalom díja készpénzben vagy utalással fizetendő.

A bérletről az adott programra érvényes árnak megfelelő (1.000 Ft-os) egységet fogjuk levonni. Például: 7.000 Ft értékű műhelyen történő részvétel esetén 7 egységet vonunk le. A bérlet hátoldalán 40 egység (négyzet) található, amibe beírásra kerül a felhasználás.

Egy bérlettel egy programon csak egy személy vehet részt, és legfeljebb 15 egység (15.000 Ft) használható fel egy alkalommal. (Egyes kurzusoknál, táboroknál 20 egység is felhasználható.)

A bérlet más kedvezményekkel nem vonható össze. A szabályok változtatásának jogát fenntartjuk.

A bérletszabályok megsértése esetén a bérletet jogunkban áll visszavonni és érvényteleníteni.

LEMONDÁS

Ha regisztrálsz egy eseményre és nem tudsz eljönni, akkor jelezd nekünk! Amennyiben bejelentkezel egy programra, és a kezdés előtt nem mondod le, akkor az alkalom díját jóváírjuk a bérleten.

ÁTRUHÁZÁS

A Bérlet névre szól, de átruházható másra is, viszont egy programon egy bérlettel csak egy személy vehet részt.

BÉRLET PÓTLÁSA

Megrongálódás esetén ki tudjuk cserélni, de elvesztése esetén nincs lehetőség a pótlásra.

BÉRLET HOSSZABBÍTÁS

A bérlet a vásárlástól számított 1 évig érvényes.

A bérlet nem visszaváltható.

A lejárati idő alatt még van lehetőség bejelentkezni egy olyan programra, ami a lejárati idő után kezdődik. Például, ha április 15-én lejár a bérleted, akkor április 15. előtt még be tudsz jelentkezni egy májusban vagy júniusban tartandó programra. Viszont további módosításra vagy felhasználásra nincs lehetőség.

Sutka Balázs Egunolin

a Kikötő vezetője

színész, rendező, játékmester és önismereti mentor 

 

A Kikötő a Te helyed is, ami teret ad szabad alkotásra, játékra, örömre, fejlődésre és valódi találkozásokra. Itt válaszokat találhatunk az Élet legfontosabb kérdéseire.