HOVATOVÁBB BÉRLET

 

MIÉRT JÓ?

 

kedvezményes részvételt biztosít

minden programunkon felhasználható

1 évig érvényes a vásárlástól számítva

AJÁNDÉK PROGRAMOK *

átruházható és adható ajándékba is

menő, ha bérleted van 😎

 

Ajándék programok 

Hovatovább bérlettel rendelkezőknek évente 1-2 alkalommal ajándék programot szervezünk. Nem vonunk le egységet, csak azt ellenőrizzük, hogy még érvényes legyen a bérlet!

Következő ajándék programunk 2024 őszén várható.

BÉRLET

A bérlet 10.000 forintos egységekben vásárolható meg, mely a kiállítástól számított 1 éves időtartamon belül használható fel. Minden programunkra érvényes, és részvétel esetén a program díját 1.000 Ft-os egységekben vonjuk el a bérletről. Pl. 8.000 Ft-os műhely 8 egység. 

AJÁNDÉK KEDVEZMÉNY
A kedvezmény mértéke a megvásárolt bérlet értékétől függően növekszik. (Lásd táblázat!)
Például: 40.000 Ft értékű bérlet vásárlása esetén + 10.000 Ft kedvezményt adunk, így összesen 50.000 Ft lesz felhasználható (50 bérlet egység).

TUDNIVALÓK

Új bérlet vásárlása online (bankkártyával vagy átutalással), illetve személyesen is lehetséges bármely programunkon.

A vásárlás 10.000 Ft-os tételekben lehetséges.

A megvásárolt bérletet az első személyes találkozás során fogjuk átadni, vagy igény szerint postai úton küldjük el a megadott címre.

A bérlet névre szól, de más személy is felhasználhatja. Viszont egy bérlettel egy programon csak egy személy vehet részt!

A bérletkártya papír alapú. A kártya hátoldalán lévő négyzetrácsokban vezetjük a felhasználást (lásd a lenti képet!) Egy kártyán max. 40 egység szerepelhet. Ennél több egység vásárlása esetén további bérletkártyát adunk ki.

A bérletről az adott program árának megfelelő (1.000 Ft-os) egységeket fogjuk levonni. Például: 8.000 Ft értékű műhely esetén 8 egységet.

A bérletet mindenképpen hozd magaddal a programra, mert utólagos bemutatásra nincs lehetőség. Ha nincs nálad a programon, akkor az alkalom díja készpénzben vagy utalással fizetendő.

Egy bérlettel egy programon legfeljebb 15 egység (15.000 Ft) használható fel. Egyes hosszabb programoknál (pl. kurzusok) ez max. 20 egység is lehet.

A bérlet más kedvezményekkel nem vonható össze.

A bérletszabályok változtatásának jogát fenntartjuk. A szabályok megsértése esetén a bérletet jogunkban áll visszavonni és érvényteleníteni.

LEMONDÁS

Ha regisztrálsz egy eseményre és nem tudsz eljönni, akkor legkésőbb 24 órával az esemény kezdete előtt lemondhatod a részvételt. Ezt követően (24 órán belüli lemondás esetén) az alkalom díját levonjuk a bérletről.

ÁTRUHÁZÁS

A Bérlet névre szól, de átruházható másra is, viszont egy programon egy bérlettel csak egy személy vehet részt.

BÉRLET PÓTLÁSA

Megrongálódás esetén ki tudjuk cserélni, de ha elveszted, nincs lehetőség pótlásra.

BÉRLET ÉRVÉNYESSÉG

A bérlet a vásárlástól számított 1 évig érvényes.

A bérlet nem visszaváltható.

A lejárati idő alatt még van lehetőség bejelentkezni egy olyan programra, ami a lejárati idő után kezdődik. Például, ha április 15-én lejár a bérleted, akkor április 15. előtt még be tudsz jelentkezni egy májusban vagy júniusban tartandó programra. Viszont további módosításra vagy felhasználásra nincs lehetőség.

Sutka Balázs Egunolin

a Kikötő vezetője

színész, rendező, játékmester és önismereti mentor 

 

A Kikötő a Te helyed is, ami teret ad szabad alkotásra, játékra, örömre, fejlődésre és valódi találkozásokra. Itt válaszokat találhatunk az Élet legfontosabb kérdéseire.

BÉRLET MINTA

 

A képen egy 30.000 Ft értékű bérlet látható, melyhez + 7.000 Ft ajándék egységet adtunk. Tehát összesen 37 egység lett kiadva, ebből 7 egység került felhasználásra, melyet X-el jelöltünk meg.