HOVATOVÁBB BÉRLET

MIÉRT JÓ A BÉRLET?

 

5.000 Ft ajándékba jár hozzá

minden programunkon felhasználható

1 évig érvényes

átruházható másra

adható ajándékba is

menő, ha bérleted van

A bérlet díja: 25.000 forint

melyhez + 5.000 Ft ajándékba jár

A bérlet 25.000 Ft-ba kerül, ami 30 darab 1.000 Ft-os egységet tartalmaz, így összesen 30.000 Ft használható 1 éves időtartam alatt.

TUDNIVALÓK

Bejelentkezés az események oldalán a REGISZTRÁCIÓ gombbal lehetséges.

Egy bérlettel egy programon csak egy személy vehet részt, és legfeljebb 15 egység (15.000 Ft) használható fel egy alkalommal.

A Bérletet mindenképpen hozd magaddal a programra, mert utólagos bemutatásra nincs lehetőség. A Bérlet más kedvezményekkel nem vonható össze. A szabályok változtatásának jogát fenntartjuk.

LEMONDÁS

Ha regisztrálsz egy eseményre és nem tudsz eljönni, akkor jelezd nekünk! Amennyiben bejelentkezel egy programra, és a kezdés előtt nem mondod le, akkor az alkalom díját jóváírjuk a bérleten.

ÁTRUHÁZÁS

A Bérlet névre szól, de átruházható másra is, viszont egy programon egy bérlettel csak egy személy vehet részt.

RÉGI BÉRLET

A korábban kiadott, régi típusú (körös) fel nem használt bérlet az érvényességi időben továbbra is érvényes: 1 kör 2.000 Ft értékben.

BÉRLET PÓTLÁSA

Megrongálódás esetén ki tudjuk cserélni, de elvesztése esetén nincs lehetőség a pótlásra.

BÉRLET HOSSZABBÍTÁS

A bérlet 1 évig érvényes.

A bérlet nem visszaváltható.

A lejárati idő alatt még van lehetőség bejelentkezni egy olyan programra, ami a lejárati idő után kezdődik. Például, ha április 15-én lejár a bérleted, akkor április 15. előtt még be tudsz jelentkezni egy májusban vagy júniusban tartandó programra.

Sutka Balázs Egunolin

a Kikötő vezetője

színész, rendező, játékmester és önismereti mentor 

 

A Kikötő a Te helyed is, ami teret ad szabad alkotásra, játékra, örömre, fejlődésre és valódi találkozásokra. Itt válaszokat találhatunk az Élet legfontosabb kérdéseire.