WORKSHOPOK, MŰHELYEK

Az aktuális workshopokat és műhelyeket az ESEMÉNYEK alatt találod.

Színház-tréning

Éld át a színház varázslatát

Tiszta Férfi műhely

Színházi műhely férfiaknak

Színház-terápia

Önismereti foglalkozások

Hárem

Színházterápia Hölgyeknek

Kreatív írás és rajz

A szabad alkotás csodája

Életfeladat alkotóműhely

Sorsfordító alkotás

Bővebben a műhelyekről

Színház-tréning

Próbáld ki magad! Éld át a színház varázslatát! Önfejlesztés és önismeret, dramatikus és színházi eszközök segítségével, egy előadás létrehozásán keresztül.

Itt általában valamilyen (nem klasszikus) színházi előadás létrehozásával foglalkozunk, és azon keresztül fejlesztjük és csiszoljuk személyiségünket.
Lehetőség van egy-egy nyitott alkalmon részt venni, illetve előadáshoz is lehet csatlakozni, megfelelő előkészület esetén.

Tovább a Színház-tréning oldalra

Előadások: Az igazat megvallva – Mindenért egészen – Tiszta Flört – Agymanók – Képtelenség – Hullámzó víztükör

Színház-terápia

Dramatikus és színházi eszközök, kreatív művészeti és önismereti módszerek. Cél: önfejlesztés és önismeret.

Egy rendkívül színes és izgalmas saját fejlesztésű önismereti módszer, mely mindig az adott helyzethez és a résztvevő(k) pillanatnyi igényeihez igazodik. Ez nem direkt terápia és nem pszichológia. Itt nem feltétlenül szükséges elmesélned az egész életed, sérüléseid és nehézségeid. Itt a tapasztaláson van a fókusz. Különböző élethelyzetek és színházi helyzetgyakorlatok átélésén keresztül felszínre jönnek azok a témák, amelyek jelenleg aktuálisak számodra. A foglalkozás során lehetőség van új megoldási módszerekkel kísérletezni, és kilépni a megszokott kerékvágásból. A hatások nem csupán a megértés és a felismerés, hanem testi és lelki szinten való átalakulás, fejlődés és kibontakozás.

Színház-terápia műhelyeket különböző témakörökben és formákban tartjuk, csoportosan és egyénileg. Például:

 • Belső színpad – egyéni konzultáció
 • HÁREM színházterápiás műhely nőknek
 • Tiszta Férfi műhely – csak férfiaknak
 • Tiszta beszéd – kommunikációs műhely
 • Lelkesítő edzés
 • Tánc és mozgásszínház
 • Munka és hivatás
 • Szervezetfejlesztés
 • Szülői minták
 • Gyerekeknek drámafoglalkozás
 • stb.
Tiszta Férfi műhely

Ahol felébresztjük az ősi férfi erőt, bátorságot, lelkesedést és bölcsességet.

Támogató férfi közösség, ahol színházi eszközök és gyakorlatok segítségével fejlesztjük Önmagunkat a férfivá válás útján. A műhelyek nyitottak minden érdeklődő férfi számára.

Gyere, tarts velünk a Férfi Útján!

Tovább a Tiszta Férfi műhely oldalra

Hárem

Színházterápiás foglalkozás Hölgyeknek.

A női lét kibontakoztatása a színház varázslatos átalakító ereje által. Mély és játékos önismereti utazás csak hölgyeknek!

További részletek és időpontok

 

Kreatív írás és rajz műhely

Játékos és kreatív önismereti utazás. Egy teljesen egyszerű módszer, melyhez nem szükséges semmilyen előképzettség, tapasztalat, sőt még tehetség sem. Itt kötöttségek nélkül szabadon alkothatunk, és mindig egészen különleges alkotások születnek.

Engedd el a szabályokat és a kétségeket. Éld át a spontán alkotás varázsát, amely igazi teremtő folyamat, ami lelkesít, inspirál és új utakat mutathat meg számunkra. Itt szabadon kibontakozhatsz, rátalálhatsz valódi Önmagadra és a saját kreativitásodra.

Életfeladat alkotóműhely

Egy sorsfordító alkotásra hívunk, melynek célja, hogy felfedezzük a sorsunkban rejlő különleges lehetőségeket és rátaláljunk a saját életfeladatunkra.

Több napos intenzív, kiscsoportos, gyakorlati alkotóműhely, ahol minden résztvevő a saját életútjára egy speciális szempontból nézhet rá. Ez az út egy beteljesült élethez vezet. A mi feladatunk, hogy megalkossuk együtt az ide vezető utat.

Tovább az Életfeladat alkotóműhelyhez.