Asszonyok forrása – filmklub és női kör

Együttlét és találkozás csak Hölgyeknek. Egy gyönyörű képekkel illusztrált, humorral és szerelemmel fűszerezett filmritkaságot, az Asszonyok kútja című filmet fogjuk megtekinteni. Éljük át együtt a bennünk élő örök nő erejét és felébredését. Lépjünk túl együtt, a nők egysége által a megkövült női és férfi szerepeken! Létezik-e valamiféle „univerzális női esszencia”, ami túlmutat a kulturális sajátosságokon? Mi történik, ha a nők ébredni kezdenek és meg kívánják változtatni a közfelfogást, a hagyományt? Mire képes a nők egysége és szeretete?

A filmnézést a szokásos beszélgetésen túl néhány közösen végzett gyakorlattal kísérjük.

EROTIKA TABUK NÉLKÜL – SORSFORDÍTÓ FILMKLUB
több mint mozi – felemelő közösségi filmélmény

A filmet követő beszélgetést és a téma feldolgozását Kovács Alfréda szexuálpszichológus tantra-tréner, valamint Szalontai Ágnes Lia egészségfejlesztő szakember vezeti és moderálja. 

Május 20. pünkösdhétfő (munkaszüneti nap)

Kapunyitás 15:00, a programot 15:30-20:30 között tartjuk.

Asszonyok kútja

Belga-olasz-francia vígjáték, magyar felirattal, 135 perc, 2011

Egy kis arab faluközösségben a hagyomány szerint a nők hozzák a hegyek közötti forrásból a vizet. A feladat nehéz, s az út sok veszéllyel, verejtékkel van kikövezve. A férfiak az egymást követő balesetek ellenére sem vállalják a maguk felelősségét. A nők együttes erővel úgy döntenek, hogy mindaddig nem élnek házas életet férjükkel, amíg ez a helyzet meg nem változik. Vajon sikerül-e áttörni azt, ami áttörhetetlennek látszik?

A filmnézést a szokásos beszélgetésen túl néhány közösen végzett gyakorlattal kísérjük, hogy legyen lehetőségünk önmagunkkal és egymással mélyebben találkozni, a nőiességünkre hangolódni. Megoszthatjuk egymással a felmerülő érzéseinket, tapasztalatainkat, gondolatainkat, feltehetjük a témával kapcsolatos kérdéseinket, akár azokat is, amiket eddig nem mertünk soha. Ugyanakkor semmi nem kötelező, lehet csak hallgatni, figyelni és tanulni egymás tapasztalataiból.

TUDNIVALÓK

Ezen az alkalmon CSAK HÖLGYEK vehetnek részt!

Jelentkezz időben, mert a résztvevők létszáma korlátozott! Ha elfogynak a helyek, még van lehetőség várólistára jelentkezni.

Kapunyitás 15.00-kor, a filmvetítés 15.30-kor kezdődik. A program kb. 20.30 körül zárul.

Érkezz időben, mert a filmkezdés után érkezők nem tudnak csatlakozni a programhoz!

RÉSZVÉTELI DÍJ

9000 Ft / fő
Bérlettel: 9 egység (0 Ft)

Bérlettel akár INGYEN is részt vehetsz!

AKÁR 20.000 FT AJÁNDÉKBA!
Hovatovább bérlet többféle értékben is vásárolható, melyhez különböző mértékű ajándék összeget adunk. Például: 40.000 Ft értékű bérlet vásárlása esetén 10.000 Ft-ot, vagy 60.000 Ft esetén 20.000 Ft-ot. A bérlet a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel. További részletekért kattints!

BÉRLET VÁSÁRLÁS


Az árak, az időpontok, a helyszín és a tematika változtatásának jogát fenntartjuk!

LEMONDÁS: a megvásárolt belépők (a színházjegyekhez hasonlóan) nem visszaválthatóak és nem cserélhetők át későbbi időpontra, viszont másra szabadon átruházhatóak. Bérlettel történő részvétel esetén van lehetőség lemondásra, legkésőbb az esemény kezdete előtt 24 órával, ezt követően az esemény díját levonjuk a bérletről.

JELENTKEZÉS

A részvételhez előzetes ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS szükséges bankkártyával vagy banki átutalással (készpénzes befizetésre is van lehetőség, bármelyik OTP fiókban.)

Amennyiben nehézséget okoz számodra a részvételi díj megfizetése, akkor írj nekünk!

PROGRAMAJÁNLÓ
Alter-Ego színházterápiás nyári tábor
Személyiségünk rejtett arcainak felfedezése
augusztus 5-11. Szőlősgyörök (Somogy megye)

SZABAD HELYEK: Lent látható a jegyek mellett az aktuális szabad helyek száma. Ha elfogytak a helyek, akkor csak várólistára tudsz jelentkezni, így ha lemondás történik, akkor tudsz csatlakozni a programhoz.
Várólistára jelentkezéshez írj nekünk!

JEGYVÁSÁRLÁS

Az esemény befejeződött.

Dátum

2024. máj. 20.
Lejárt!

időpont

15:00 - 20:30

Részvételi díj

9000 Ft

Helyszín

Hovatovább Kikötő
Hovatovább Kikötő
Budapest, VI. ker. Szív utca 33. 2. em. 1/a

Lakásszínház, szellemi műhely és közösségi tér - a hely, ahol valóban találkozunk.

Szervező

Alfréda
Alfréda
Telefon
+36 30 932 26 95
Email
kovacs.alfreda@gmail.com

KOVÁCS ALFRÉDA - szexuálpszichológus és tantra-tréner

Egyéb szervező