SHIATSU KEZELÉS

Mire számíts?  

60 perc teljes ellazulás ruhában, matracon

ujj- és tenyérnyomások, ringatás, kimozgatás

a szorongás, és a fájdalmak enyhülése

öngyógyító folyamatok aktiválódása

kapcsolódás, bizalom

A shiatsu kapcsolódás a szavakon innen és túl

Ellazulás – csend – megérkezés önmagadhoz

A shiatsuról

A shiatsu egy japán “masszázs”. Bár pontosabb kezelésnek nevezni. A hagyományos kínai orvoslás (HKO) alapelvein nyugszik. Az embert, az egészséget holisztikusan, azaz a testén túl, annak energetikai, érzelmi, mentális állapotainak és lelki folyamatainak tükrében szemléli. A testet behálózó meridián/energiapályák kezeléséről van szó klasszikus masszázs-elemekkel vegyítve.
Maga a kezelés kényelmes ruhában történik, egy földre helyezett matracon. Előtte és utána beszélgetésre is van lehetőség. A cél a kezelés során egy mély, ellazult állapot elérése, amiben test és psziché megnyugodhat, elcsendesedhet. Az ilyen állapotok helyre állítják a test regeneráló és öngyógyító folyamatait, és új rálátást adhatnak az életünkre.
Egyik vendégem így fogalmazott:

“Életem első shiatsuját kaptam Ágitól. Az az egy óra több szinten is megérintett. Oldó volt és pihentető, miközben egy történet futott bennem, a saját történetem. A masszázs megnyitott és megengedte, hogy másképp lássak rá az életemre.”

Kinek ajánlott a shiatsu

Kisbabáktól az idősekig minden korosztálynak. Azoknak, akik fizikai és érzelmi ellazulásra egyaránt vágynak, gyógyulási folyamataikban támogatást keresnek.

Kinek nem ajánlott

A shiatsut mindig az egyéni igényekhez igazítjuk, így mindenki élhet vele. Kiemelt odafigyelést fordítok az első trimeszterben lévő kismamákra, mentális vagy súlyos fizikai betegséggel küzdőkre.

Milyen hosszú egy kezelés

A kezelés kb 60 perc. Beszélgetéssel együtt 90 perccel számolhatsz.

Mit hozz magaddal

Kényelmes váltásruhát: nadrágot, hosszú ujjú felsőt és zoknit.

Mennyibe kerül

A kezelés díja 12.000-15.000Ft, ahogy a szíved és a pénztárcád engedi.

A kezelésről mondták

“Nagyon köszönöm a múlt heti shiatsu masszázst, nagyon jó volt megélni ezt a bizalommal teli állapotot az álom és az ébrenlét határán, ahol a legközelebb jutok a lelkemhez. Köszönöm, hogy ott voltál velem az érzékeny antennáiddal finoman, szeretettel, és ahhoz adtál energetikai muníciót, amire valóban szükségem volt.”

“Tiszta szívből gratulálok ahhoz, hogy aktívan teszel azért, hogy úgy működj, ahogyan a leginkább önmagad adod másoknak!”

“Különleges élmény volt számomra a kezelés, mert bár a Shiatsu masszázs során végig lágy, könnyed érintéseket kaptam, a végén mégis minden részemben erőteljesen éreztem a masszázs átmozgató és felfrissítő erejét. Köszönöm Ágnes, hogy megtapasztalhattam Nálad, mekkora erő is rejlik a gyengédségben!”

“A visszajelzésemet a lepedőn DNS formátumban hagytam ott…” 🙂

 

Rólam

Diplomás egészségfejlesztő pedagógus végzettségem van, 2014 óta pedig shiatsu kezelő is vagyok. A várandósságomat követően elkezdtem kismamákat is kezelni, s közben a női témák iránt is egyre mélyebb hívás ébredt bennem.
Az eddigi önismereti utamon a tanulmányaim mellett a sok éves egyéni terápia, pszichodráma csoportok, a vers- és naplóírás, a shiatsu, a jóga (tantrikus út), a meditáció, és a tudat természetével való megismerkedés formáltak.
Több, mint 15 éve jógázom. Imádom a szeretteimet zamatos egészséges ételekkel táplálni. Imádok lélekből beszélgetni, érinteni, az életnek magamat odaadni. Számomra az érintés a kommunikáció egyik legőszintébb, legtisztább formája.

Szalontai Ágnes Lia

shiatsu kezelő

egészségfejlesztő pedagógus

Kapcsolódva könnyebb!

KAPCSOLAT

Telefon: +36 70 882 0430

E-mail: szalontai.agnes@gmail.com

Helyszín: Budapest XIV. és VI. kerület