Drámás színjátszó műhely gyerekeknek

Újra drámaműhely indul Győri-Nádai Réka vezetésével 10-18 éves korosztály számára.

Kedves szülők, kedves gyerekek!

Sokan kérdeztetek erről, ezért örömmel hoztam nektek a hírt: A 2021/2022-es tanévre újra év közbeni dráma- és színjátszó foglalkozást indítok, melyre nagy szeretettel várok minden régi drámást, és új tagot!Magamról: Szerencsés embernek érzem magam, mert szívből szeretem a hivatásom, ezért is tartok immár 12 éve művészeti és drámás foglalkozásokat. Színész végzettséggel és színháztudomány mesterdiplomával rendelkezem, számos független színházi darabot rendeztem, és több kőszínházban is dolgoztam dramaturgként és színészként, így a gyerekek számára nem csupán “színjátszást”, de szép beszédet, önismeretet, felszabadult játékot, kommunikációt, ritmust és táncot, szcenikát, színpadi jelenlétet tanítok. Fontosnak tartom, hogy a foglalkozások alkalmával ne egyszerűen “színészeket” neveljünk, hanem magabiztos, felszabadult, kommunikálni jól és szeretettel tudó embereket neveljünk, akik kíváncsiak és nyitottak maradnak a világra, miközben irodalmi műveltségük és önismeretük játékos formában fejlődik, és ha szeretnének később akár színházi emberek lehessenek. Az órák barátságos légkörben zajlanak, tehát nem színházi vasszigor jellemzi őket, és a résztvevők évről évre mutatott hihetetlen fejlődése azt mutatja, hogy érdemes a drámán, a színjátékon keresztül az életről és magunkról tanulni.

Tartalmi keretek

A drámás foglalkozások 2 hetente szerdán 17:00-19:00-ig tartanak.
A foglalkozások zárt csoportban zajlanak, tehát a 3. alkalom (október 6.) után nem lehet már csatlakozni a csoporthoz az adott félévre, így biztosítva a hatékony és ismerősen biztonságos műhelymunkát a csoport részére.

TANDÍJ

5.000 Ft / alkalom, melyet átutalással a 11773456-00407737-00000000 (OTP/ Győri-Nádai Réka e.v.) bankszámlaszámra lehet befizetni.

TUDNIVALÓK

A résztvevőknek hoznia nem kell magával semmit, de gyertek kérlek kényelmes ruhában, amiben nem sajnáltok leülni, lefeküdni a földre (koszosak nem lesztek, de legyen kényelmes).

Jelentkezés

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges.


Az esemény befejeződött.

Dátum

2021. okt. 06.
Lejárt!

időpont

17:00 - 19:00

Részvételi díj

5.000 Ft

Helyszín

Hovatovább Kikötő
Hovatovább Kikötő
Budapest, VI. ker. Szív utca 33. 2. em. 1/a

Lakásszínház, szellemi műhely és közösségi tér - a hely, ahol valóban találkozunk.

Szervező

Győri Nádai Réka
Telefon
+36 30 386 57 50
Email
nadaireka@gmail.com