Szingli Hallgatag kalandtúra (32-49)

32-49 éves korosztálynak, ismerkedés a szavakon túl, kalandos zarándoklat, játékos feladatokkal és kihívásokkal. Igazi közösségi élmény az élő természetben. Ez a program nem kifejezetten a párkeresésről szól, hanem az ismerkedésről és az igazi találkozásokról. De persze csodák mindig történhetnek… 😍

Javasolt korhatár 32-49 év.  A túrán nem ellenőrizzük, hogy ki mennyi idős, szóval a résztvevőkre bízzuk, hogy ki mennyi idősnek érzi magát. 😉

IDŐPONTOK

2023. március 26. vasárnap 10 órától kb. 18 óráig (a nyári időszámítás kezdete!) Helyszín: NAGYKOVÁCSI ERDŐ
2023. április 10. húsvéthétfő 10 órától kb. 18 óráig Helyszín: DOBOGÓKŐ HEGYTETŐ
(A helyszín és az időpontok változtatásának jogát fenntartjuk!)

Egy túrán legfeljebb 10 nő és 10 férfi vehet részt.

Következő Hallgatag túrák:
SZINGLI túra (32-49 korosztály) március 26. vasárnap, április 10. húsvéthétfő
Nő Útja (könnyű túra, korhatár nélkül, csak Hölgyeknek) – március 5. vasárnap
ÉJSZAKAI túra – május 5. szombat 16 órától

Iratkozz fel a hírlevélre és tájékoztatunk a további időpontokról!

Szavak nélkül sokkal mélyebb szinten lehet megismeri egymást, mert itt mindenki igazán önmagát adja. Sokkal többet árul el egy tekintet, egy mozdulat vagy egy érintés, mint sok száz szó. A szavakon túl még tisztább és élőbb kommunikáció alakul ki, ahol valódi kapcsolatok születhetnek meg. Ez a túra egy önismereti utazás is a párkapcsolatok világába, ami számos értékes tapasztalatot hozhat számodra.

“Hallgass, láss, tapints, szagolj, figyelj, érezz!”

Fontos a hallgatás, hogy ne beszéljünk az egész úton, hanem nyíljunk meg mindenre, és használjuk minden érzékünket, mert itt a legapróbb részletnek is jelentősége lehet.

Az út során különböző páros és csoportos gyakorlatokat is végzünk, ami segíti a kapcsolatteremtést önmagunkkal, egymással és a természettel.

“Légy önmagad! Mindenki más már foglalt.”

Ezen az utazáson nem a megtett kilométer, a szintkülönbség, vagy a cél elérése számít, hanem a szavakon túli őszinte és mély találkozások megtapasztalása.

Hogy kik lesznek az útitársaink ezt soha nem tudhatjuk előre, de az bizonyos, hogy az együttlét, az elmélyülés és a játékosság különös harmóniája jön létre a hallgatagság mögött, és egy valódi közösségi élmény.

Tarts velünk egy kalandos ismerkedésben!

Szeretettel látunk!

Egunolin

Tudnivalók

Ezt a túrát 32-49 éves korosztály számára javasoljuk. A túrán nem ellenőrizzük, hogy ki mennyi idős, szóval a résztvevőkre bízzuk, hogy ki mennyi idősnek érzi magát. 😉

A résztvevők létszáma korlátozott, maximum 10 nő és 10 férfi vehet részt a túrán.

Fontos, túrát teljes egészét beszéd nélkül tesszük meg, majd a program utolsó részében lesz lehetőség szóbeli ismerkedésre.

Érkezz időben, mert később nem lehet csatlakozni a túrához!

A túra közepes erősségű, hossza kb. 8-12 km, körülményektől függően, a szintkülönbség nem jelentős. A túrán letérünk a kitaposott ösvényekről is.

Szükséges felszerelés: időjárásnak megfelelő réteges ruházat és túracipő szükséges, valamint enni- és innivaló. Érdemes hozni valamit, amire le tudsz ülni, de nem foglal nagy helyet (pl. kendő, polifoam csík).

Időjárás: a túrát általában mindig megtartjuk, mert ez az út minden időben különleges élmény. Tehát kisebb, szórványos esőzés esetén nem marad el túra, mert ez is a kaland része. 😉
Nagyobb, kiadós eső, vagy szélsőséges időjárási körülmények között a túra elmaradhat, ilyen esetben a jegy egy későbbi túrán felhasználható.

A túrán mindenki a saját felelőségére vesz részt.
A nemek egyenlő arányát nem tudjuk garantálni, de törekszünk rá.

Találkozó

A pontos találkozási helyszínt a túra előtt fogjuk elküldeni e-mailben a jelentkezőknek!

RÉSZVÉTELI DÍJ

6.000 Ft / fő

Hovatovább bérlettel 7.000 Ft ajándékba jár!
A bérlet 33.000 Ft-ba kerül, ami 40.000 Ft értékű (40 db 1.000 Ft-os) egységet tartalmaz, amelyet 1 éven keresztül használhatsz fel bármely programunkon.
Bérlet vásárlás és részletes szabályok

Az árak, az időpontok, a helyszín és a tematika változtatásának jogát fenntartjuk!

JELENTKEZÉS

A részvételhez előzetes ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS szükséges bankkártyával vagy átutalással (készpénzes befizetésre is van lehetőség, bármelyik OTP fiókban.)
Ha van érvényes bérleted, akkor REGISZTRÁLJ az eseményre!

Amennyiben nehézséget okoz számodra a részvételi díj megfizetése, akkor írj nekünk!

SZABAD HELYEK: a lenti jegyvásárlás gombra kattintva láthatóak, zöld színnel feltüntetve. Ha elfogytak a helyek, akkor csak várólistára tudsz jelentkezni, így ha lemondás történik, akkor lehet csatlakozni a programhoz. Ha szeretnél jelentkezni várólistára, akkor írj nekünk!

JEGYVÁSÁRLÁS

(Fotó: Pixabay)

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Dátum

2023. ápr. 10.

Részvételi díj

6.000 Ft

helyszín

Nagykovácsi
kategória
Sutka Balázs Egunolin

Szervező

Sutka Balázs Egunolin
Telefon
+36 30 902 9003
Email
htkikoto@gmail.com
Tovább a jelentkezéshez