Allergia és túlérzékenység – színházterápia

Kiscsoportos foglalkozás, ahol felismerhetjük testünkben megjelenő hatások mély lelki okait.

„A betegség önmagában nem jó vagy rossz, hanem egy megoldásra váró feladat.”

2022. augusztus 14. vasárnap 14.00-20.00 – Hovatovább Kikötő

Szervezetünk rendkívül harmonikusan felépített tökéletes rendszer. Egyszerűen csodálatos és leírhatatlan a komplexitása. Egy önálló testi-lelki-szellemi egység, ami egyensúlyra és önfenntartásra törekszik.
Az életvitelünk, szokásaink, érzelmi állapotaink, gondolkodásmódunk, táplálkozásunk és a környezeti hatások összessége határozza meg leginkább az egészségünket. Mikor valamilyen betegség jelenik meg a testünkben, az szinte mindig valamilyen lelki vagy energetikai elhangolódás eredményeként jön létre. A testünk mindig őszinte velünk, minden esetben jelzi, ha valami nem megfelelő számára. Nagyon sokat tanulhatunk és fejlődhetünk a tünetek által, mert (gyakran szimbolikus formában) fontos üzeneteket közvetítenek számunkra. Érdemes odafigyelni a jelzésekre, mert a testünk jót akar nekünk, és bölcsen segít, ha figyelünk rá.

Az allergiák és túlérzékenységek testünk túlzott reakciói egy “ellenségnek vélt” külső hatással szemben. Ennek hátterében számos ok lehet, mint az elfojtás, elnyomott agresszió, ellenállás, elutasítás, elhatárolódás, merevség, félelmek, fáradtság, frusztráció, ingerlékenység, traumák… stb. Hogy testünk mely területén jelentkeznek a hatások (bőrünk, gyomrunk, emésztésünk, tüdőnk… stb.) az szoros összefüggésben áll egyéni jellegzetességeinkkel és élettörténetünkkel.

Ezen színházterápiás foglalkozás célja, hogy megértsük és megtapasztaljuk a testi, érzelmi és mentális szinten megjelenő elhangolódások mély kiváltó okait. Felismerhetjük azokat a hatóerő mintázatokat, amelyek hozzájárulhattak egy adott állapot kialakulásához. Ezen hatások megértése által fokozatosan hozzáláthatunk életviteli, gondolkozási, érzelmi szokásaink átalakításához.

Módszer

Alapvetően improvizatív dramatikus színházi technikákkal dolgozunk. Használunk Családállítást és Gestalt módszereket, valamint más kreatív művészeti eszközöket is (rajz, írás, hangok, mozdulatok, szimbólumok, tárgyjátékok… stb.)
A színházi teret egy különleges “varázsszőnyeg” biztosítja, melyen csodálatos átalakulások történnek. A foglalkozás során ráláthatunk az életünket és működésünket meghatározó Hatóerő mintázatokra, melyek révén mélyebb szintű megértés, feloldás és tartós átalakulás jöhet létre.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Más jellegű problémád, vagy betegséged van?
Vagy szeretnél egyedül részt venni egy ilyen alkalmon, akkor nézd meg az egyéni konzultáció oldalt.

TUDNIVALÓK

A résztvevői létszám korlátozott, maximum 8 fő vehet részt a foglalkozáson.

Ez a program nem helyettesít semmilyen egészségügyi ellátást vagy gyógykezelést.

Részvételi díj

8.000 Ft – EARLY BIRD elővételben augusztus 10-ig, vagy bérlettel történő részvétel esetén
9.000 Ft – augusztus 11-től

Bérlettel még kedvezőbb, mert…

Hovatovább bérlettel 5.000 Ft ajándékba jár!
A bérlet 25.000 Ft-ba kerül, ami 30 db 1.000 Ft-os egységet tartalmaz (30.000 Ft értékben), amelyet 1 éven keresztül használhatsz fel bármely programunkon.
Bérlet vásárlás és részletes szabályok

A részvételhez előzetes ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS szükséges bankkártyával vagy átutalással (készpénzes befizetésre is van lehetőség, bármelyik OTP fiókban.)
Ha van érvényes bérleted, akkor REGISZTRÁLJ az eseményre!

Amennyiben nehézséget okoz számodra a részvételi díj megfizetése, akkor írj nekünk!

Az esemény befejeződött.

Dátum

2022. aug. 14.
Lejárt!

időpont

14:00 - 20:00

Részvételi díj

8.000 Ft EARLY BIRD elővételben

JELENTKEZÉS

ONLINE JEGYVÁSÁRÁS
Hovatovább Kikötő

helyszín

Hovatovább Kikötő
Budapest, VI. ker. Szív utca 33. 2. em. 1/a

Légkondicionált közösségi tér

kategória
Sutka Balázs Egunolin

Szervező

Sutka Balázs Egunolin
Telefon
+36 30 902 9003
Email
htkikoto@gmail.com
ONLINE JEGYVÁSÁRÁS